fredag den 1. februar 2013

Müslibarer


Muslibarer (AMA)

INGREDIENSER
100 g AMA bagemargarine
100 g honning
100 g rørsukker
200 g havregryn
50 g hasselnødder
50 g mandler
50 g solsikkekerner
50 g sesamfrø
50 g rosiner eller soltørrede  tranebær
50 g soltørrede abrikoser


 
FREMGANGSMÅDE
Bring margarine, honning og rørsukker i kog i en gryde og kog til sukkeret er opløst.
Tilsæt havregryn, hakkede nødder og mandler, solsikkekerner, sesamfrø, rosiner samt abrikoser skåret i små tern.



Bland det godt med sukkermassen, og kom det hele i en lille bradepande (ca. 28 x 19 cm)  beklædt med bagepapir. Tryk det godt sammen. Bag massen ved 150 °C i ca. 45 min. og lad den køle helt af i formen.
Læg den derefter  ud på et skærebræt og skær den i små stykker med en skarp kniv. Kan opbevares i en tætsluttende kagedåse nogle få dage.

 

Erfaringer:

  • Man skal huske at mase muslimassen godt sammen inden man bager den, ellers kommer den til at smuldre når man skære den i stykker.
  • De skal ikke bages for lang tid...
  • Husk at sænke temperaturen, hvis du bager på varmluft.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar