|
Kødboller:
Rør hakkekødet med salt. Tilsæt mel, æg, revet løg og krydderier og rør sammen. Rør væsken i lidt efter lidt. Farsen skal være så fast, at den kan formes til boller, lad evt. trække i køleskabet en halv times tid. Bring saltvandet i kog i en bred gryde. Tag gryden af varmen. Dyp en dessertske i det kogende vand og form boller med skeen. Læg dem i det kogende vand. Kog kun 1 lag boller ad gangen. Kog bollerne ved svag varme ca. 5 minutter, til de føles faste. Tag dem op med en hulske og læg dem i en sigte, kog resten af bollerne. Gem vandet!!!! Sauce: Pil og hak løgene. Skræl og riv æblerne fint. Smelt fedtstoffet i en gryde og tilsæt karry, løg og æble. Damp det, til løgene er klare. Drys melet i under omrøring, og tilsæt vandet fra bollerne, lidt efter lidt. Kog saucen igennem ca. 10 minutter. Smag den til med krydderier. Tilsæt kødbollerne og giv dem et opkog. |
tirsdag den 4. marts 2014
Boller i karry
Etiketter:
Aftensmad
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar