tirsdag den 4. marts 2014

Den nemme sandkage med udviklingsmuligheder

Ingredienser til en lille kage til 4 personer.
125gramHvedemel
125gramSukker
125gramMargarine
2Æg
1tsk.Bagepulver
evt. 3-4 tsk. vanillesukker

Forklaring:

Alle ingredienser røres til en jævn dej, som hældes i en smurt sandkageform (0,75 l).

Bages ved 180 grader C. alm. ovn i 30-35 minutter.

Mærk efter med en strikkepind eller kødnål om kagen er gennembagt.

Tips:

Denne sandkage er rørt på 3 minutter, bagt på ¾ time og mislykkes aldrig.


Hvis man har lyst til at eksperimentere lidt kan man lave det til en citronkage ved at blande 1 ss citronsaft i, lave det til en marmorkage ved at røre 1 ss kakao i halvdelen af dejen og hælde den ned i den lyse blanding og røre lidt med enden af en gaffel.
Man kan også blande hakket nødder eller chokolade i. Prøv dig frem og skriv gerne kommentarer herunder.
Jeg har lavet efter opskriften, men jeg har også tilsat lemon saft i kagen.
Glasuren er lavet af smør, lemon saft, vand og flormilise.
Der er lakris krymmel på toppen af kagen. (Signe B)

Jeg har tilsat citron og vaniliesukker. Glasuren er af smeltet smør, kakaopulver og flourmelis.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar