mandag den 25. august 2014







Forårsruller Ca. 8 stk.
16 stk. forårrulledej. ( kan købes i specialbutikker)
1 porrer
1 løg
½ ds. Tomater
300g hakket kød f.eks. svinekød
1 gulerod
½ fed hvidløg
Salt og peber
Krydderier efter smag f.eks. karry og soya
1 let pisket æg.
Grøntsager renses og skæres fint ud. Kødet brunes, derefter grøntsager og til sidst tomat. Smages til med salt, peber og krydderier. Afkøles inden de rulles.
Dejes lægges ud og der kommes fyld på midten. Rulles omhyggeligt og limes med ægget og lægges på køl indtil stegning.
Steges ca 2 af gangen til de er flotte gyldne.
OBS: forårsrulledejen skal dækkes med et fugtigt klæde eller lufttæt pose, ellers tørre den ud. Dejen kan fryses hvis man ikke bruger hele pakken.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar