0.5 ss Soja sauce
0.5spsk.Sherry. tør
1 Forårsløg
25gramChampignoner
25gramGlasnudler *
3.75dl.Hønsebouillon
Opskrift:
|
Skær kyllingekødet i strimler og læg det i en skål. Drys med peber og hæld soya og sherry over. Lad det trække 15 min.
Skær forårsløg og champignon i tynde skiver.
Sænk glasnudlerne i en sigte ned i en gryde med kogende bouillon i 5 min. Lad nudlerne løbe af og skær dem i mindre stykker.
Bring bouillon i kog. Tilsæt kylling og champignoner. Læg låg på og lad det simre ved svag varme ca.15 min.
Tilsæt løg og nudler og lad det simre 5 min.
Skær forårsløg og champignon i tynde skiver.
Sænk glasnudlerne i en sigte ned i en gryde med kogende bouillon i 5 min. Lad nudlerne løbe af og skær dem i mindre stykker.
Bring bouillon i kog. Tilsæt kylling og champignoner. Læg låg på og lad det simre ved svag varme ca.15 min.
Tilsæt løg og nudler og lad det simre 5 min.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar