torsdag den 14. marts 2013


Medaljer:

Ingredienser:
150 g. mel
100 g. margarine
1/2 æg
50 g flormelis












Alle ingredienserne æltes sammen til en ensartet dej. Dejen stilles koldt en ½ time. Den kolde dej udrulles relativt tyndt i rigeligt mel.
Dejstykket udstikkes i ca. 10 stk. cirkler á ca. 7 cm. i diameter. Anvend gerne et glas eller lign….
Cirklerne bages på bagepapir ved 200 grader til de er let gyldne, ca. 8 - 10 minutter. Bundene afkøles på en bagerist. Halvdelen af kagerne smøres med glasur og lægges på de øvrige med creme mellem, pynt med gele/syltetøj.

Kagecreme:

2 æg,
2 ss sukker
1 ss majsstivelse
2,5 dl mælk
½-1 ts vaniliesukker

Pisk æg og sukker sammen i en gryde.
Pisk mælk og majsstivelse i. Tilsæt
vanillekorn. Bring cremen i kog ved
konstant piskning. Tag den varmen.
Drys sukker over cremen, mens den af-
køler, så trækker den ikke skind.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar