Medaljer:
Ingredienser:
150 g. mel
100 g. margarine
1/2 æg
50 g flormelis
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alle ingredienserne æltes sammen til en ensartet dej. Dejen
stilles koldt en ½ time. Den kolde dej udrulles relativt tyndt i rigeligt mel.
Dejstykket udstikkes i ca. 10 stk. cirkler á ca. 7 cm. i diameter. Anvend gerne et glas eller lign….
Cirklerne bages på bagepapir ved 200 grader til de er let gyldne, ca. 8 - 10 minutter. Bundene afkøles på en bagerist. Halvdelen af kagerne smøres med glasur og lægges på de øvrige med creme mellem, pynt med gele/syltetøj.
Dejstykket udstikkes i ca. 10 stk. cirkler á ca. 7 cm. i diameter. Anvend gerne et glas eller lign….
Cirklerne bages på bagepapir ved 200 grader til de er let gyldne, ca. 8 - 10 minutter. Bundene afkøles på en bagerist. Halvdelen af kagerne smøres med glasur og lægges på de øvrige med creme mellem, pynt med gele/syltetøj.
Kagecreme:
2 æg,
2 ss
sukker
1 ss
majsstivelse
2,5 dl
mælk
½-1 ts
vaniliesukker
Pisk æg
og sukker sammen i en gryde.
Pisk mælk og majsstivelse i. Tilsæt vanillekorn. Bring cremen i kog ved konstant piskning. Tag den varmen. Drys sukker over cremen, mens den af- køler, så trækker den ikke skind. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar