Stegte ris med omelet, frisk salat,agurk og stegte løg
200g kogte kolde ris

Ommeletter:
2 æg
0,25 ts salt
Pisk det grundigt til æggen skummer. varm en pande med lidt olie på og hel havdelen af æggemassen på en panden. Bag ommeletten og gentag med den sidste del af æggemassen. Skær dem i tynde strimler.
Krydderipaste - hakkes sammen i en minihakker eller med en stavblender:
3 fed hvidløb
1 ts koriander frø eller 2 ts tørret korianter
0,5 ts sukker
0,5 dl olie - til stegning
200 g kylling eller oksekød i tynde strimler
1 porre eller 4 forårsløg
200 g kogte rejer
2 ts Kecap Manis
1 ss soya
salt, peber,
1/2 salathoved i strimler
1/2 agurk i skiver
3 ss ristede løg
Varm olien op i en Wok eller stor pande og svits krydderipastaen i olien. Tilsæt kødet og porre og gennemsteg det. Tilsæt risene, soya og Kecap Manis. Tilsæt rejer smag til.
Anret retten med ris nederst, salat,agurk, ommeletstrimler og ristet løg på toppen.
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
SvarSletVi har brugt disse ingredienser:
SletKylling, svinekød, rejer, rød og gult peber, kokosmølk, gulerødder, squash, karry,
I vores wok puttede vi marineret kylling (soya og kyllingekrydderi) og nogle grøntsager (hvidkål, gulerod, løg og broccoli) og så til sidst ægnudlee
SvarSlet