torsdag den 24. april 2014

Indisk dag.

Nasi Goring
Stegte ris med omelet, frisk salat,agurk og stegte løg

200g kogte kolde ris
Billede
Ommeletter:
2 æg
0,25 ts salt
Pisk det grundigt til æggen skummer. varm en pande med lidt olie på og hel havdelen af æggemassen på en panden.  Bag ommeletten og gentag med den sidste del af æggemassen. Skær dem i tynde strimler.


Krydderipaste - hakkes sammen i en minihakker eller med en stavblender:
3 fed hvidløb
1 ts koriander frø eller 2 ts tørret korianter
0,5 ts sukker

0,5 dl olie -  til stegning

200 g kylling eller oksekød i tynde strimler
1 porre eller 4 forårsløg
200 g kogte rejer
2 ts Kecap Manis
1 ss soya
salt, peber,
1/2 salathoved i strimler
1/2 agurk i skiver
3 ss ristede løg

Varm olien op i en Wok eller stor pande og svits krydderipastaen i olien. Tilsæt kødet og porre og gennemsteg det. Tilsæt risene, soya og Kecap Manis. Tilsæt rejer smag til.

Anret retten med ris nederst, salat,agurk, ommeletstrimler og ristet løg på toppen.






3 kommentarer:

  1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
    Svar
    1. Vi har brugt disse ingredienser:

      Kylling, svinekød, rejer, rød og gult peber, kokosmølk, gulerødder, squash, karry,

      Slet
  2. I vores wok puttede vi marineret kylling (soya og kyllingekrydderi) og nogle grøntsager (hvidkål, gulerod, løg og broccoli) og så til sidst ægnudlee

    SvarSlet