Fryseegnet: Er fryseegnet.
Ingredienser:
250 gram Hvedemel
4 tsk. Bagepulver
3 spsk. Flormelis
1 knsp. Salt
50 gram Smør
1.25 dl. Sødmælk
Pensling:
1 Æg
Sigt hvedemel, bagepulver, flormelis og salt
ned i en skål Smulder smørret i melet, så det
ligner reven ost. Saml dejen med mælken.
Dejen bør være blød og klistret.
Rul dejen ud i ca. 1 cm's tykkelse og 7 cm. i
diameter på et melet bord og udstik scones
med et glas eller udstiksjern. Kan laves i
mange sjove faconer.
Læg dem på en bageplade, pensel med æg
og bag dem ved 220 grader C. alm. ovn i 10-
12 minutter.
Tips:
Scones kan varieres med grofthakket
chokolade reven appelsinskal rosiner eller
anden tørret frugt.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar