TIL
- 150 g tigerrejer (kogte)
- 1⁄2 spsk olie
- 1 fed hvidløg
- 10 g røget laks
- 1⁄2 spsk løg (fintrevet)
- 2 spsk olie
- 1⁄2 spsk citronsaft
- 1 spsk dild (fintskåret)
- salt
- peber
- 1⁄4 salat (hoved)
- 1 avocado
Rejer og hvidløg svitses i olie 1 min., hvorefter de afkøles. Herefter skæres laksen i tynde strimler.
Nu blandes olie, dild, citron og løg i en skål, hvorefter det smages til med salt og peber. Dernæst skæres salaten ud. Avocado udhules forsigtigt med en ske, så det kan skæres ud i små tern.
Til sidst vendes laks, salat, rejer og avokado i skålen med dressing.
Hertil kan serveres nybagt flute.
Nu blandes olie, dild, citron og løg i en skål, hvorefter det smages til med salt og peber. Dernæst skæres salaten ud. Avocado udhules forsigtigt med en ske, så det kan skæres ud i små tern.
Til sidst vendes laks, salat, rejer og avokado i skålen med dressing.
Hertil kan serveres nybagt flute.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar