Bag chokoladekagen i en lille bradepande. Kom en portion
parafit is over den helt kolde kage. Frys den i mindst 12 timer. Skær kagen ud
i små firkanter og anret med et drys flormelis.
Chokoladekage
200 g hvedemel
100 g mørk chokolade
150 g smør
75 g sukker
3 æg
1 ts bagepulver
1 knsp fint salt
1,5 dl piskefløde
Sådan gør du:
1.
Smør en form med smør og drys med mel.
2.
Hak chokoladen og smelt den over vandbad
3.
Bland mel, bagepulver og slat sammen og kom det
i en skål
4.
Pisk sukker og smør luftigt i en anden skål
5.
Rør æggene i et ad gangen
6.
Rør den smeltede chokolade og fløden i. Vend
melblandingen i til sidst.
7.
Hæld dejen i formen
Bagetid:
Ca 40 minutter ved 160 grader i en forvarmet ovn (150 grader varmluft)
Parafit is
3 past. Æggeblommer¨
100 g sukker
¼ l piskefløde
250 g frosne bær
Sådan gør du:
1.
Pisk æggeblommer og sukker til det er hvidt og
sukkeret er opløst
2.
Lad de frosne bær tø op og pisk saften fra bærrene
i æggemassen
3.
Pisk fløden til blødt skum og vend det i æggemassen
sammen med de optøede bær
4.
For din form fra chokoladekagen med film og kom
isen på. Læg chokoladekagen ovenpå.
5.
Frys kagen i mindst 12 timer
6.
Vend kagen ud og skær den i firkanter. Drys med
flormelis og server.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar