500 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
1.5tsk.Groft salt
80gram Hvedemel eller rasp eller havregryn
1 Æg
200gram Løg (1 stort løg)
1.5dl.Letmælk
0.25tsk.Peber
Rør kødet sejt med salt, 2-3 min.
Riv løget fint.
Tilsæt alle øvrige ingredienser, og rør til farsen har en ensartet konsistens. Hold evt. en del af mælken tilbage. Lad farsen hvile i køleskab mindst en halv time.
Tilsæt lidt mere mælk, hvis farsen er for fast. Steg frikadellerne på panden i det varme fedtstof, ca. 2 min. på hver side. Skru ned for varmen, og steg frikadellerne færdige, ca. 4 min. mere på hver side.
Read more at http://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/visopskrift.php?id=7644#34BoPURU6MpyuDIy.99
Ingen kommentarer:
Send en kommentar