http://www.maduniverset.dk/opskrift.php/9301/Kylling-opskrifter/Den-bedste-Kylling-i-Karry!
DEN BEDSTE KYLLING I KARRY!
DET SKAL DU BRUGE
500-1000 gram kylling i strimler
2 løg
2 store gulerødder
1 dåse ananas i tern
2 kyllinge buillon terninger
1/4 liter fløde
6-8 spsk. Gul karry pulver (IKKE mild karry)
30-50 gram smør
Parboiled ris
2 løg
2 store gulerødder
1 dåse ananas i tern
2 kyllinge buillon terninger
1/4 liter fløde
6-8 spsk. Gul karry pulver (IKKE mild karry)
30-50 gram smør
Parboiled ris
FREMGANGSMÅDE
Kog risene i god tid, følg anvisning på posen og forsøg så vidt muligt at lave dem så "løse" som muligt.
Opvarm en gryde/stor pande, brænd karryen af
(hæld karryen på tør gryde eller pande og hold den i bævægelse så den ikke brænder på) dette tager ca. 1-2 min.
Steg nu kyllingen sammen med karryen og smøret, og tilsæt derefter løg og gulerødder som du sauterer sammen med i 2-3 minutter. tilsæt nu ca 3-4 dl vand, eller så kyllingen lige er dækket, opløs buillon heri, tilsæt ananas (Med saften fra dåsen) og lad dette småsimre i 5-8 min.
tilsæt fløde og lav en hurtig meljævning hvis saucen skal være lidt tykkere.
Opvarm en gryde/stor pande, brænd karryen af
(hæld karryen på tør gryde eller pande og hold den i bævægelse så den ikke brænder på) dette tager ca. 1-2 min.
Steg nu kyllingen sammen med karryen og smøret, og tilsæt derefter løg og gulerødder som du sauterer sammen med i 2-3 minutter. tilsæt nu ca 3-4 dl vand, eller så kyllingen lige er dækket, opløs buillon heri, tilsæt ananas (Med saften fra dåsen) og lad dette småsimre i 5-8 min.
tilsæt fløde og lav en hurtig meljævning hvis saucen skal være lidt tykkere.
SERVERING
Helst med parboiled ris, da det er lettere at lave løse ris med dem.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar