http://www.maduniverset.dk/opskrift.php/9301/Kylling-opskrifter/Den-bedste-Kylling-i-Karry!
DEN BEDSTE KYLLING I KARRY!
DET SKAL DU BRUGE
500-1000 gram kylling i strimler
2 løg
2 store gulerødder
1 dåse ananas i tern
2 kyllinge buillon terninger
1/4 liter fløde
6-8 spsk. Gul karry pulver (IKKE mild karry)
30-50 gram smør
Parboiled ris
2 løg
2 store gulerødder
1 dåse ananas i tern
2 kyllinge buillon terninger
1/4 liter fløde
6-8 spsk. Gul karry pulver (IKKE mild karry)
30-50 gram smør
Parboiled ris
FREMGANGSMÅDE
Kog risene i god tid, følg anvisning på posen og forsøg så vidt muligt at lave dem så "løse" som muligt.
Opvarm en gryde/stor pande, brænd karryen af
(hæld karryen på tør gryde eller pande og hold den i bævægelse så den ikke brænder på) dette tager ca. 1-2 min.
Steg nu kyllingen sammen med karryen og smøret, og tilsæt derefter løg og gulerødder som du sauterer sammen med i 2-3 minutter. tilsæt nu ca 3-4 dl vand, eller så kyllingen lige er dækket, opløs buillon heri, tilsæt ananas (Med saften fra dåsen) og lad dette småsimre i 5-8 min.
tilsæt fløde og lav en hurtig meljævning hvis saucen skal være lidt tykkere.
Opvarm en gryde/stor pande, brænd karryen af
(hæld karryen på tør gryde eller pande og hold den i bævægelse så den ikke brænder på) dette tager ca. 1-2 min.
Steg nu kyllingen sammen med karryen og smøret, og tilsæt derefter løg og gulerødder som du sauterer sammen med i 2-3 minutter. tilsæt nu ca 3-4 dl vand, eller så kyllingen lige er dækket, opløs buillon heri, tilsæt ananas (Med saften fra dåsen) og lad dette småsimre i 5-8 min.
tilsæt fløde og lav en hurtig meljævning hvis saucen skal være lidt tykkere.
SERVERING
Helst med parboiled ris, da det er lettere at lave løse ris med dem.






Forrige
Ingen kommentarer:
Send en kommentar