torsdag den 13. marts 2014

COOKIES (Julie og Marikke)

Ingredienser:
50gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
  Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
90gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
37.5gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
37.5gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
0.5tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
75gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
  1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50gramPistacienødder saltede, uden skal *
Forklaring:

Bræk Chokoladen i mindre stykker, fyld den i en foodprocessor og hak groft med kniven. Tag chokoladen op.

Fyld mel, sukker, farin, bagepulver, vanille, smør og æg i foodprocessoren og rør med kniven.

Vend chokoladen og nødderne i dejen

Sæt dejen i toppe (med to skeer) på bagepapir på en bageplade. Beregn god plads mellem kagerne, da de flyder lidt ud under bagningen. Ca. 9 stk. pr. bageplade.

Sæt pladen i varm ovn på midterste ribbe. Bages ved ovn 180 grader C. alm. ovn ca. 15 minutter.
Vi har dog valgt at lave dem uden pistacienødder :)...


Ingen kommentarer:

Send en kommentar