tirsdag den 18. marts 2014

Pasta Carbonara

Ingredienser til 4 personer :

500 g. spagetti
2 pk. Bacon skåret i mindre stykker eller en pakke skinkestrimer
2 fed hvidløg
1 løg
2 æg
2,5 dl. madlavningsfløde
100g revet ost
125g Champignon skåret i skiver
salt og peber




Fremgangsmåde :

kog spagettien efter posens anvisning.
hak løg og hvidløg og svits det i en pande med olie (gerne olivenolie), tilsæt baconen og champignonerne.  Mens baconen og campignonerne bliver stegt, pisker du de 2 æg, fløde, salt og peber sammen i en skål og tilsætter osten.

Når pastaen er færdig hælder du vandet fra og putter det til bage i gryden, tilsæt blandingen af bacon, campignon, løg og hvidløg, rør godt rundt. tilsæt æggeblandingen rør godt rundt i et par min. til det har den rigtige konsistens. (Det skal klumpe lidt for at æggen får den rigtige tempratur af hensyn til sermonella)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar