75 g. mørk chokolade
75 g. smør
100g. sukker
1,5 stk. æg
25 g. mel
25 g. hakkede mandler
75 g. smør
100g. sukker
1,5 stk. æg
25 g. mel
25 g. hakkede mandler
Forvarm oven til 180°C (varmluft 160°)
Tag chokoladen, smørret og sukkeret i en gryde og smelt det.
Pisk æggene. Put dem i en skål sammen med de hakkede mandler og melet.
Hæl indholdet af gryden i skålen med æg, mel og mandler. Rør det hele sammen.
Tag chokoladen, smørret og sukkeret i en gryde og smelt det.
Pisk æggene. Put dem i en skål sammen med de hakkede mandler og melet.
Hæl indholdet af gryden i skålen med æg, mel og mandler. Rør det hele sammen.
Hæl det i en 0,75 liters ovnfast fad og bag i ovnen i 20-25
minutter.
Denne opskrift er halveret i forhold til den originale af hensyn til at den bruges i undervisning. Man kan lave doppelt portion og bruge 1,5 litersform og bage den i 25-30 min.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar