torsdag den 31. juli 2014

Bruchetta


Ingredienser: til 4 brød
2  blommetomater
1/4 bundt basilikum
1 fed hvidløg
1/2 lille rødløg eller almindeligt løg
1  spsk.olivenolie

 salt

 peber


 flutes

 evt. revet ost



Blommetomaterne udkernes og skæres i små tern (ca. på størrelse med en lillefingernegl) puttes i en skål. rødløg, hvidløg, basilikum hakkes fint og blandes deri. olien tilsættes, og det hele blandes godt. Undgå at røre det sammen, kun vend det, ellers bliver det smattet. Salt og Peber tilsættes efter smag, men der skal ikke ret meget i.

Brødet skæres i passende størrelser, varmes/ristes i ovnen, til det er sprødt, put derefter Bruchettaen på brødet. Drys revet ost over og stil det i en 200 grader C varm ovn i ca. 10 minutter til osten er smeltet, den skal ikke tage meget farve.
Alternativt kan man servere dem kolde og uden osten.
Pynt med et friskt basilikumsblad.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar