Ingredienser:
½
|
|
squash
|
½
|
|
aubergine
|
1
|
|
løg
|
½
|
Rød eller gul
|
peberfrugt
|
½
|
grøn
|
peberfrugt
|
2
|
ss
|
olivenolie
|
|
|
|
1
|
dåse
|
flåede tomater
|
1
|
ts
|
sukker
|
2
|
fed
|
hvidløg
|
|
|
lidt frisk timian, basilikum, origano
|
|
|
salt
|
|
|
peber
|
Skær squashene og auberginen, løg og
peberfrugter i tern.
Svits løg først, derefter aubergine, peberfrugt og squach i olien i en gryde eller sauterpande.
Kom de flåede tomater og tilsæt knuste hvidløgsfed, timian, basilikum, origano, salt og peber. Lad det snurre under låg i 25-30 min. eller længere, hvis man ønsker grønsagerne kogt til mos.
Svits løg først, derefter aubergine, peberfrugt og squach i olien i en gryde eller sauterpande.
Kom de flåede tomater og tilsæt knuste hvidløgsfed, timian, basilikum, origano, salt og peber. Lad det snurre under låg i 25-30 min. eller længere, hvis man ønsker grønsagerne kogt til mos.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar