Forfatter: Gastromand.dk
Kategori: Hovedret
Køkken: Italian
Forberedelsestid:
Tilberedningstid:
Total tid:
Antal personer: 2
Ingredienser
- 200g Spaghetti - daaaah
- 1 løg - og evt. 1 fed hvidløg
- 2 pasteuriserede æg
- ¼ l fløde - du vælger selv hvor "sund" den skal være
- 250g go' bacon - Jeg begår den fejl at vælge COOPs egen denne ene gang!
- 250g Champignon
- Friskrevet Parmesan - "det færdigrevede i pose/dåse smager og lugter af prut" citat Price
- En sjat hvidvin
- Salt
- Masser af friskkværnet peber!
Tilberedning
- - Sæt vand over til pasta
- - steg bacon - når det er halvfærdigt hælder du bacon op på et stykke køkkenrulle
- - kom salt og pasta i det kogende vand
- - steg hakket løg og champignon
- - mens løg og champignon steger, blandes fløde, æg, ca. 100 g parmesan, salt og peber til carbonara saucen
- - hæld bacon tilbage i panden med løg og champignon og hæld evt. hvidvin ved - lad det koge et par minutter
- - når hvidvinen næsten er fordampet, slukker du for varmen og tilsætte carbonara saucen
- - hæld vand fra pasta og tilsætte den færdige og afdryppede pasta til retten
- - lad evt. saucen tykne lidt
Ingen kommentarer:
Send en kommentar