torsdag den 31. juli 2014

Pasta Carbonara

Forfatter: 
Kategori: Hovedret
Køkken: Italian
Forberedelsestid:  
Tilberedningstid:  
Total tid:  
Antal personer: 2
 
Ingredienser
  • 200g Spaghetti - daaaah
  • 1 løg - og evt. 1 fed hvidløg
  • 2 pasteuriserede æg
  • ¼ l fløde - du vælger selv hvor "sund" den skal være
  • 250g go' bacon - Jeg begår den fejl at vælge COOPs egen denne ene gang!
  • 250g Champignon
  • Friskrevet Parmesan - "det færdigrevede i pose/dåse smager og lugter af prut" citat Price
  • En sjat hvidvin
  • Salt
  • Masser af friskkværnet peber!
Tilberedning
  1. - Sæt vand over til pasta
  2. - steg bacon - når det er halvfærdigt hælder du bacon op på et stykke køkkenrulle
  3. - kom salt og pasta i det kogende vand
  4. - steg hakket løg og champignon
  5. - mens løg og champignon steger, blandes fløde, æg, ca. 100 g parmesan, salt og peber til carbonara saucen
  6. - hæld bacon tilbage i panden med løg og champignon og hæld evt. hvidvin ved - lad det koge et par minutter
  7. - når hvidvinen næsten er fordampet, slukker du for varmen og tilsætte carbonara saucen
  8. - hæld vand fra pasta og tilsætte den færdige og afdryppede pasta til retten
  9. - lad evt. saucen tykne lidt

Ingen kommentarer:

Send en kommentar