mandag den 24. november 2014

Tartelletfyld på 10 min.

Det skal du bruge:
  • 4 stk tarteletter
http://jyllands-posten.dk/livsstil/madvin/ECE5245237/hjemmelavet-tarteletfyld-pa-10-minutter/
Boullion:
  • 4 dl kogende vand
  • 1 stk kyllingeterning eller kyllingefond
Opbagning:
  • 50 g smør
  • 2 spsk hvedemel
  • ½ dl aspargesvand
Fyld:
  • 250 g aspargessnitter
  • 100 g kyllingekød i tern.
GODT AT VIDE:
Sådan gør du trin for trin:
For at lave boullionnen skal du følge opskriften på pakken/flasken.
Opbagning:
Smelt smøret i en gryde og tilsæt melet. Rør godt rundt, så der ikke kommer klumper. Tilsæt boullionnen og røre godt igennem. Lad herefter sovsen koge. 
Kom asparges og kyllingekød i sovsen og varm det hele godt igennem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar