Ingredienser:
2 dl.
Sukker
2 dl.
Brunfarin
2 dl.
Smeltet smør
5 dl.
Hvedemel
2 æg
2 tak. Vaniljesukker
1 tsk. Bagepulver
200 g.
mørk chokolade
Fremgangsmåde:
-
Sukker, brunfarin, vaniljesukker og smeltet smør
blandes.
-
2 æg blandes i et ad gangen.
-
Mel og bagepulver blandes sammen, og røres i
blandingen.
-
Chokoladen hakkes og tilsættes dejen til sidst.
-
Placerer dejen i passende størrelse på en
bageplade med bagepapir på.
-
(En spiseske giver store cookies)
-
Cookies bages ved 175 grader i varmluft (200 i
alm. Ovn.)
-
Opskriften siger ikke noget, om hvor længe de
skal bage. Men jeg synes, det passer med 17-18 minutter (til store cookies).
Men hold øje med dem J
-
God fornøjelse
Ingen kommentarer:
Send en kommentar