lørdag den 21. februar 2015

Club Sandwich (2 stk.)


 




Ingredienser:
6 skiver toast / to store Sandwich boller.
1 stk. Kyllingebryst u/skind og ben
4 skiver bacon
4 blade grøn salat
 1 tomat
 ¼ agurk
 1 rødløg

Dressing:
½ dl.creme fraiche
½ tsk sennep

 salt
peber
½  tsk. karry



         
Kyllingebryst steges på pande og skæres derefter ud i tynde skiver. Bacon steges på panden. Salat, agurk og tomat skylles og agurk og tomat skæres i skiver. Rødløg pilles og skæres i skiver. Der laves en dressing af creme fraiche, sennep, salt, peber og karry. Smag på den og tilsæt evt. lidt ekstra. Toastbrødene ristes/bollerne skæres over og ristes. Sandwichen anrettes lagvis. Først brød, der smøres med dressing, dernæst kylling, salat og grøntsager. Hvis det er toastbrød lægges en skive brød mere på og endnu en gang kylling og grøntsager. Der afsluttes med en skive brød. Sandwichen halveres, så man har to trekanter. Man kan evt. holde sandwichen sammen med en tandstik. Den kan anrettes på tallerken med salat, agurk og tomat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar