|
|||
Ingredienser:
6 skiver toast / to
store Sandwich boller.
1 stk.
Kyllingebryst u/skind og ben
4 skiver bacon
4 blade grøn salat
1 tomat
¼ agurk
1 rødløg
Dressing:
½ dl.creme fraiche
½ tsk sennep
salt
peber
½ tsk. karry
|
|
Kyllingebryst steges på
pande og skæres derefter ud i tynde skiver. Bacon steges på panden. Salat,
agurk og tomat skylles og agurk og tomat skæres i skiver. Rødløg pilles og
skæres i skiver. Der laves en dressing af creme fraiche, sennep, salt, peber
og karry. Smag på den og tilsæt evt. lidt ekstra. Toastbrødene
ristes/bollerne skæres over og ristes. Sandwichen anrettes lagvis. Først
brød, der smøres med dressing, dernæst kylling, salat og grøntsager. Hvis det
er toastbrød lægges en skive brød mere på og endnu en gang kylling og
grøntsager. Der afsluttes med en skive brød. Sandwichen halveres, så man har
to trekanter. Man kan evt. holde sandwichen sammen med en tandstik. Den kan
anrettes på tallerken med salat, agurk og tomat.
|
lørdag den 21. februar 2015
Club Sandwich (2 stk.)
Etiketter:
Frokostretter
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar