Den færdige ret. |
Ingredienser
3-4 kyllingebryst uden skind
1 ds majs eller 4 friske majskolber
1 ds cannellinibønner eller kikærter
2 modne, skrællede bananer
salt og peber
9 skiver bacon
1 lille glas hvidvin
2½ dl piskefløde
25 g smør
Sådan gør du:
- Tænd ovnen på 225 grader
- kom majsene i et smurt ovnfast fad
- mos halvdelen af kikærterne og kom de moste og hele ærter i fadet; bland dem godt med majsene
- Læg kyllingebrysterne på et skærebræt. Brug en spids kniv til at skære en lille lomme.
- Mos ½ banan ned i lommen.
- Læg kødflappen tilbage på plads og krydr kyllingen med salt og peber
- Gør det sammen med de sidste kyllingebryster
- Vikl baconskiver om kyllingebrysterne og læg dem oven på majsblandingen
- Hæld vin og fløde ved og fordel smørterninger rundt omkring.
- bring en gryde med vand i kog, tilsæt salt og 3 dl ris. Koges i ca. 15 minutter.
God appetit :-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar