En god portion til 2-4 personer afhængig af sult
- 300 g jordskokker hakket groft
- 1-2 stk. løg hakket groft
- 250 g kartofler hakket groft
- 2 spsk. olie oliven
- 8 dl hønsebouillon (eller fond)
- 1 nip muskatnød revet
- 1 dl piskefløde
- 2 spsk. citronsaft
- 1 pakke bacon ristet
- 1 stk. flüte
- Salt & peber
- Skræl jordskokker og kartofler og skær dem i grove stykker.
- Skær løget i tern.
- Rist grøntsagerne i olivenolie og tilsæt hønsebouillonen.
- Lad simre i 20 minutter og tilsæt fløde og reven muskat.
- Lad simre yderligere 5 minutter til alt er mørt.
- Blend suppen og smag til med salt, peber og citronsaft.
- Servér med ristet bacon og flütes.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar