torsdag den 5. marts 2015

Pakistanske bøffer med bådkartofler og Chutney

4 personer

Tilberedningstid: Ca. 1 time 15 minutter

Ingredienser
500 g hakket oksekød, 8-12 % fedt
1 løg
1 bundt frisk koriander
150 g spinat
1 tsk salt
1 tsk spidskommen
½ tsk stødt chili
2 tsk olie

Bådkartofler:
1 kg kartofler
2 tsk olie
1 tsk salt
½ tsk peber

Chutney:
1 grøn chili
1 dl yoghurt naturel
½ tsk salt

Sådan gør du
-Pil løg og hak det fint.
-Skyl koriander og spinat og hak det fint.
-Rør løg, koriander og spinat i kødet.
-Rør salt og krydderier i.
-Form flade lidt aflange bøffer.
-Varm olie på en pande ved god varme.
-Steg bøfferne 5-7 minutter på hver side. De skal være gennemstegte.

-Skræl og skær kartofler i skiver.
-Halver skiverne hvis de er meget store.
-Læg bagepapir på en bageplade eller i en bradepande.
-Læg kartoffelskiverne på bagepapiret.
-Pensl med olie og drys salt og peber på.
Sæt dem i ovnen og tænd på 200 grader.
Kartoflerne er færdige efter 40-45 minutter.
De skal være bløde men stadig have bid.

- Hak chili fint – med kernerne hvis du vil have chutneyen stærk.
Bland med yoghurt og salt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar