4 personer
Tilberedningstid: Ca. 1 time 15 minutter
Ingredienser
500 g hakket oksekød, 8-12 % fedt
1 løg
1 bundt frisk koriander
150 g spinat
1 tsk salt
1 tsk spidskommen
½ tsk stødt chili
2 tsk olie
Bådkartofler:
1 kg kartofler
2 tsk olie
1 tsk salt
½ tsk peber
Chutney:
1 grøn chili
1 dl yoghurt naturel
½ tsk salt
Sådan
gør du
-Pil
løg og hak det fint.
-Skyl
koriander og spinat og hak det fint.
-Rør
løg, koriander og spinat i kødet.
-Rør
salt og krydderier i.
-Form
flade lidt aflange bøffer.
-Varm
olie på en pande ved god varme.
-Steg
bøfferne 5-7 minutter på hver side. De
skal være gennemstegte.
-Skræl
og skær kartofler i skiver.
-Halver
skiverne hvis de er meget store.
-Læg
bagepapir på en bageplade eller i en bradepande.
-Læg
kartoffelskiverne på bagepapiret.
-Pensl med olie og drys salt og peber på.
- Sæt dem i ovnen og tænd på 200 grader.
- Kartoflerne er færdige efter 40-45 minutter.
- De skal være bløde men stadig have bid.
- Hak chili fint – med kernerne hvis du vil have chutneyen stærk.
- Bland med yoghurt og salt.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar