8-12 stk.
125 g margarine
½ dl mælk
2 æg
125 g mel
1½ ts vanilje
125 g sukker
1 tsk bagepulver
100 g frosne jordbær
Jordbær-frosting:
250 g smør (saltet)
1½ ts vanilje
250 g flormelis
100 g frosne jordbær
(blendede. Det er vigtigt, at al saften kommer med)
lidt citronsaft
Sådan gør du:
1. Smelt smørret, tilsæt
mælk og pisk æggene i et ad gangen.
2. Bland mel, salt,
vanilje, rørsukker og bagepulver i en anden skål. Hæld derefter væsken i skålen
lidt efter lidt, mens du rører. Rør, til dejen er glat.
3. Bland jordbærrene i og
kom dejen i muffinforme foret med små papirforme.
4. Bag kagerne ved 200
grader i 15-20 min. Lad dem køle af, inden de dekoreres med
jordbær- frosting:
5. Lad smørret få
stuetemperatur, tilsæt vaniljekorn og sigt flormelis heri.
6. Pisk, til frostingen er
hvid, luftig og skummende. Herefter tilsættes blendede jordbær og citronsaft.
7. Frostingen er nu klar
til at blive smurt på kagerne, der også kan pyntes med f.eks. kulørte
sukkerperler. Kun fantasien sætter grænser.
Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar