onsdag den 4. marts 2015

Strawberry cupcakes

8-12 stk.


125 g margarine
½ dl mælk
æg
125 g mel
½ tsk salt
1½ ts vanilje
125 g sukker
1 tsk bagepulver
100 g frosne jordbær

Jordbær-frosting:
250 g smør (saltet)
1½ ts vanilje
250 g flormelis
100 g frosne jordbær (blendede. Det er vigtigt, at al saften kommer med)
lidt citronsaft
Sådan gør du:
1.     Smelt smørret, tilsæt mælk og pisk æggene i et ad gangen.
2.     Bland mel, salt, vanilje, rørsukker og bagepulver i en anden skål. Hæld derefter væsken i skålen lidt efter lidt, mens du rører. Rør, til dejen er glat.
3.     Bland jordbærrene i og kom dejen i muffinforme foret med små papirforme.
4.     Bag kagerne ved 200 grader i 15-20 min. Lad dem køle af, inden de dekoreres med jordbær- frosting:
5.     Lad smørret få stuetemperatur, tilsæt vaniljekorn og sigt flormelis heri.
6.     Pisk, til frostingen er hvid, luftig og skummende. Herefter tilsættes blendede jordbær og citronsaft.
7.     Frostingen er nu klar til at blive smurt på kagerne, der også kan pyntes med f.eks. kulørte sukkerperler. Kun fantasien sætter grænser.

Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar