tirsdag den 17. marts 2015

Pepperoni-pizzaburger



4 stk

Ingredienser


8 skiver bacon
500 g hakket oksekød
1 lille løg
 oregano, salt og peber
16 skiver peperoni
4 skiver ost
50 g revet ost

½ ds tomater
1 lille fed hvidløg
Basilikum, oregano, salt

Sådan gør du:
1.       Steg bacon skiverne så de er sprøde på en pande.
2.       Blend tomat, hvidløg og krydderier godt sammen med stavblenderen og varm det i en gryde. Det må gerne koge lidt ind, men må ikke blive til pure.

3.       Hak løget meget fint.
4.       Bland kød, løg og krydderier godt sammen og form det til 4 - 8 flade bøffer.
5.       Steg bøffen på en anden pande. Når bøffen er næsten færdig lægges en skive ost ovenpå.
6.       Når osten er smeltet en smule lægges pepperoniskiver ovenpå osten.
7.        
8.       Burgerbollen skæres over og steges på skærefladen på bacon-panden i baconfedt og/ eller smør.
9.       Smør den varme tomatsovs på den varme skæreflade, drys revet ost på og steg den nu i fedt/smør på den anden side.

10.   Saml pizzaburgeren ved at lægge bøffen med ost og peperoni på underste bolle. Læg bacon oven på og læg øverste bolle på toppen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar