fredag den 4. september 2015

lemon cookies


250 g blødt smør
150 g flormelis
1 usprøjtet citron
1 vaniljestang
250 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
Topping:
75 g usaltet smør
½ usprøjtet citron
100 g flormelis
Fremgangsmåde til High Tea lemon cookies
Pisk flormelis og smør luftigt. Riv citronskallen fint og kom halvdelen i dejen. Flækk vaniljestangen og skrab kornene ud. Bland vaniljekorn, bagepulver og hvedemel og fold det i dejen. Rul dejen til små kugler og tryk dem let flade. Bag ved 190º i 10-15 min., til de er lyst brune og lad dem afkøle.

Topping: Rør resten af citronskallen, saften fra dem begge, blødt smør og flormelis til en jævn og glat glasur. Kom det i en sprøjte tylle og fordel det på de afkølede kager.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar